Tudor Gheorghe concertează la Suceava

Tudor Gheorghe va fi prezent la Suceava miercurea viitoare. El va susține spectacolul „ Îndrăgostiţi fără noroc„, la Casa de Cultură a Sindicatelor.Turneul „Îndrăgostiți fără noroc„ se va desfășura în 16 orașe, fiind în total 22 de concerte.

. Potrivit unui anunț făcut de Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, miercuri, 15 Martie 2017, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor te invită la spectacolul intitulat Îndrăgostiţi fără noroc susținut de Tudor Gheorghe.

Prețul unui bilet va fi de 80 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 60 de lei biletul

 

Noul spectacol  al cântărețului,este  întocmit în mod iscusit, sub titulatura „Îndrăgostiţi fără noroc”. „Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gîndit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

Născut la 1 august 1945 în comuna Podari județul Dolj într-o familie de țărani având o copilărie, dar mai ales o adolescență, dificile – tatăl cântăreț de biserică arestat și deținut politic la Aiud- Tudor Gheorghe îsi termină studiile liceale la Craiova la Colegiul Nicolae Bălcescu urmând apoi Institutul de Teatru Bucuresti absolvind în 1966 clasa de actorie.

Este angajat în același an la Teatrul National Craiova devenind astfel la numai 21 de ani cel mai tânăr actor din țară. După rolurile jucate în studenție debutează pe scena Naționalului craiovean in Paznicul tânar din ”Cocosul negru” de Victor Eftimiu un debut destul de modest dar care marca începutul carierei pe care avea să o construiască prin talent, multă muncă și abnegatie, ajungând unul dintre cei mai cunoscuți si iubiți actori români.

După trei ani de studiu asiduu în 1969 Tudor Gheorghe iese la rampa cu primul sau recital : ”Menestrel la curtile dorului”. Succesul a fost nemăsurat. Pentru prima dată în România, un om, o chitară, farmecul și poezia țintuiau în sală sute de spectatori pentru un timp record : aproape două ore fară pauză. Din anul 1969, anul primului recital și până astăzi, Tudor Gheorghe a realizat nu mai putin de 33 spectacole-recital de muzică și poezie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *