33 de percheziții la contrabandiștii cu țigări

33 de percheziții la contrabandiștii cu țigări se fac în această dimineață în București, Ilfov și Girgiu. Țigările provin din spațiul extracomunitar.

În această dimineaţă, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române efectuează 33 de percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete. /23 de mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.

La data de 21 martie a.c., peste 170 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 33 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Activitățile vizează persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Din cercetări a reieșit că mai multe societăţi comerciale, sub paravanul distribuţiei de ţigarete timbrate, ar fi comercializat pe piaţa neagră o cantitate importantă de produse accizabile, achiziționate din spaţiul extracomunitar.

Polițiștii vor pune în aplicare 23 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Distribuire articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *