Ghinion pentru un adolescent din Rădăuți. A furat un scuter și i-a dat foc!

Ghinion pentru un adolescent din Rădăuți. A furat un scuter și i-a dat foc! Fără să vrea, adolescentul a alimentat cu benzină mopedul furat dar nu a știut ce să facă și s-a produs unincendiu. Scuterul a luatfoc iar adolescentului i s-a întocmit dosar penal.

La 30.03.2017, ora 08.30, Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost sesizată de un localnic de 22 de ani, despre faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute i-au sustras un motoscuter din fața blocului în care locuiește.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, a lăsat motoscuterul neasigurat în fața blocului în care locuiește, la 29.03.2017, în intervalul orar 08.00-20.00, persoane necunoscute l-au sustras, prejudiciul fiind de circa 450 lei.   

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Volovăț, care, ajuns la domiciliu, după ce l-a alimentat cu benzină, a încercat să pornească mopedul, iar în momentul în care a acționat pedala pentru pornire, la nivelul motorului s-a produs un incendiu, în urma căruia o parte din componentele vehiculului au ars.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, minorul urmând să fie expertizat psihiatric, iar în funcție de rezultat, cauza va fi soluționată procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *