Verzii suceveni prevăd o ruptură iminentă între PSD și ALDE

Verzii suceveni au sesizat că atât la nivel local, cât și la nivel național coaliția PSD-ALDE nu mai funcționează. Ei consideră că în scurt timp alianța se va rupe.

”Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actuala coaliție care guvernează România, respectiv PSD-ALDE, nu funcționează în parametrii  normali. Am văzut de nenumărate ori cum se discută în contradictoriu, nu există o armonie și echilibru în guvernare, iar în cel mai scurt timp un segment dintre parlamentarii PSD și ALDE s-ar putea să părăsească această zonă și să meargă, la început ca independenți, după care sigur se va înființa un nou partid politic de centru-stânga.

Noi, verzii suceveni, în ultimile săptămâni nu am văzut întâlniri, dezbateri comune între liderii PSD și ALDE. La Suceava, de exemplul, până acum oficial nu s-au întâlnit domnii Băieșanu și Stan. Nu   s-au văzut proiecte comune care duc, într-un final, spre binele suceveanului, ci doar cancanuri legate de funcții„, se arată într-un comunicat al Partidului Verde Filiala Suceava.