Foto/Președintele Klaus Iohannis după ce a vizitat Mănăstirea Voroneț ,,Foarte, foarte frumos în Bucovina. Mă simt foarte bine aici ,,

Președintele României, Klaus Iohannis a declarat astăzi, după ce a vizitat Mănăstirea Voroneț că Bucovina este foarte frumoasă și se simte foarte bine aici.Șeful statului a fost însoțit de președintele CJ, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ioan Lungu și primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc. Șeful statului a fost așteptat la poarta mănăstirii de către câteva localnice îmbrăcate în costum popular tradițional.  După ce a vizitat mănăstirea, șeful statului a fost invitat să ia prânzul alături de maici.

,,Turismul  să știți că vedem că s-a dezvoltat mai bine aici decât în altă parte,,

Înainte de a pleca, președintele Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor ziariștilor,, Foarte ,foarte frumos în Bucovina. Probabil știți că am mai fost și chiar și aici la Voroneț am mai fost dar de fiecare dată mai descopăr ceva nou  sar redescopăr ceva,mă simt foarte bine în Bucovina.Oameni harnici,gospodari ,cu idei foarte bune.Astăzi, am putut să constat că există foarte multă inițiativă locală care mă bucură foarte mult iar în rest istore, istorie, istorie, cultură…este un loc binecuvântat. Turismul  să știți că vedem că s-a dezvoltat mai bine aici decât în altă parte. Cu siguranță mai este loc de dezvoltare și aici.  Cred că nu numai turismul dar și cultura și istoria în combinație pot contribui foarte mult la dezvoltare locală și dezvoltare regională acolo unde este ceva de oferit și Bucovina are enorm de multe de oferit,,.

Câțiva copii aflați în zonă s-au fotografiat cu președintele Klaus Iohannis. Președintele României s-a aflat miercuri,3 mai într-o vizită oficială în județul Suceava. Șeful statului s-a întâlnit cu aleșii locali și a vizitat mănăstirile Voroneț și Dragomirna.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SfV8rQWKWv8[/embedyt]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *