Dosare penale la regimul rutier. Un tânăr din Arbore și altul din Grămești depistați beți la volan

Dosare penale la regimul rutier  pentru   ”refuz sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. La 05.05.2017, ora 20.45,  o patrulă din cadrul Poliției orașului Solca, a oprit pentru control pe raza localității, la intersecția DN 2E cu DN 2K, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Arbore. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”refuz sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

 La 05.05.2017, ora 23.40, o patrulă de poliție intercomunală, a oprit pentru control pe raza localităţii Grămeşti, autoturismul condus de un localnic de 41 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *