Partidul Verde Suceava ,,Judecătorii CEDO au cam multă treabă, când vine vorba de România, mai ales că viața românului simplu nu se încadrează în niciun standard European,,

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România are nevoie de fabrici, uzine, de o agricultura puternică, cu alte cuvinte locuri de muncă, ci nu pușcării moderne și cu facilități de ultimă generație.

Un minim de civilizație trebuie să existe în fiecare locuință din țara noastră, deci și într-o închisoare. Este cam greu, inuman, să trăiești ani de zile într-un spațiu plin de gândaci sau șobolani. Este foarte greu, de neconceput ca să supraviețuiești fără un loc de muncă.

Noi, verzii suceveni, credem că judecătorii de la CEDO trebuia să condamne statul român atunci când au distrus mii de fabrici, uzine, când s-au dus toate bogățiile României către firme austriece, nemțești, franțuzești, când a dispărut flota comercială a României, a patra ca putere, când au distrus toată agricultura comunistă, când au vândut terenurile agricole, când Băsescu+Boc au tăiat 25% din lefurile bugetarilor, iar clasa politică din acea perioadă transportau cu sacoșa milionele de euro, când simplul român nu are un loc de muncă, iar salariul nostru este sub 30% dintr-o leafă a unui muncitor francez, austriac, german, italian. Cu alte cuvinte judecătorii de la CEDO au cam multă treabă, când vine vorba de România, mai ales că viața românului simplu nu se încadrează în niciun standard European, iar prostia și incompetența sunt sinonime cu funcțiile de conducere.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava, a observat că au dispărut din barurile, restaurantele noastre, unele obiceiuri care erau acum 35 de ani în urmă, împărtășite și de un segment din țările civilizate, și anume de a oferi unele gustări mici din partea casei. La restaurantul sucevean ”Național” atunci când comandai o baterie de vin, primeai pe o farfuriuță, din partea casei, câteva cubulețe de brânză. Șeful de salon acorda fiecărui client o importanță maximă. Te simțeai bine tratat, omul muncii era respectat. Astăzi, acest obicei a dispărut. Toți patronii, administratorii, se gândesc la profit, se plâng când restaurantele sunt goale, dar nu-și respectă clientul așa cum se facea cu ani în urmă.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *