Accident în lanț, cu trei mașini, în afara comunei Pătrăuți

Accident în lanț, cu trei mașini, ieri, în afara comunei Pătrăuți. Un tânăr din Marginea nu a păstrat distanța regulamentară de mers și a lovit autoturismul din față, care l-a rândul său a intrat în cel din fața lui. Un pasager a fost rănit și transportat la spital.

La 08.05.2017, ora 12.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara comunei Pătrăuți, un tânăr de 24 de ani, din comuna Marginea, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a lovit în partea din spate autoturismul condus în aceeaşi direcţie de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 30 de ani, tot din municipiul Rădăuţi.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 36 de ani, din orașul Siret, pasager în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *