Poliția a urmărit un motoscuter în Frătăuții Vechi

O mașină de poliție a urmărit pe o distanță de 300 de metri un motoscuter condus de un tânăr fără permis pe raza comunei Fratauții Vechi.

La 08.05.2017, ora 22.20, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a identificat pe DJ 178F,  din comuna Frătăuții Vechi, un motoscuter, al cărui conducător, la vederea echipajului de poliție, a schimbat direcția de mers spre dreapta și și-a continuat deplasarea pe DC Măneuți, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia după aproximativ 300 metri, conducătorul motoscuterului,  fiind un tânăr de 18 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motoscuterul este neînregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *