A lovit un vânzător de 70 de ani care l-a prins furând

Un bărbat din Rădăuți a fost reținut pentru 24 de ore , având la activ nu mai puțin de șase dosare penale. Beat fiind el a lovit un vânzător de 70 de ani pentru că l-a prins la furat. El a mai comis și alte două furturi, a mai lovit un om și a distrus niște bunuri.

La 08.05.2017, în urma continuării cercetărilor, în cauza din 06.05.2017, privind infracțiunea de furt comisă de un bărbat de 50 de ani din municipiul Rădăuți, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a solicitat vânzătorului unui magazin diverse bunuri, pe care nu le-a achitat și a plecat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuți, au stabilit faptul că, pentru a-și asigura scăparea, bărbatul l-a lovit cu pumnul  pe vânzătorul magazinului, un localnic de 70 de ani, sens în care, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 04.05.-06.05.2017, suspectul de 50 de ani, aflat sub control judiciar, a mai comis două furturi din magazine, a agresat un localnic și  a distrus bunuri ale altor 2 persoane.

Cele șase dosare penale, au fost reunite, în cauză fiind dispusă reținerea autorului pentru 24 de ore, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *