Țigări descoperite în servo-frâna unei mașini

2.000 de ţigarete de contrabandă, pe care două persoane intenţionau să le introducă ilegal, ascunse în pompele de servo-frână ale autoturismelor pe care le conduceau, în vederea comercializării pe piaţa neagră din România, descoperite la PTF Galați.

În data de 08 mai a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au descoperit într-o piaţă din municipiul Galaţi, două autoturisme marca Renault Laguna, respectiv Renault, conduse de două persoane cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, despre care existau informaţii că au preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

Pentru efectuarea unui control amănunţit asupra celor două autoturisme, colegii noştri au procedat la conducerea acestora şi a conducătorilor auto la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În urma controlului efectuat asupra autoturismelor, poliţiştii de frontieră au avut surpriza să găsească, ascunse în pompele de servo-frână ale masinilor, 2.100 de ţigarete de diferite mărci de provenienţă R. Moldova.

Ţigările, în valoare totală de 1.260 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celor două persoane, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Distribuire articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *