50.400 de țigarete de contrabandă au fost confiscate azi, la Sucevița

50.400 de țigarete de contrabandă au fost confiscate azi, la Sucevița iar autoturismul cu care erau transportate a fost indisponibilizat.

Polițiștii din Suceava au depistat un conducător auto din Arad, care transporta în autoturism și în bagajele personale peste 50.000 de țigarete, a căror valoare depășește 150.000 de lei. Bunurile accizabile și autovehicul au fost indisponibilizate.

Astăzi, 11 mai a.c., pe DN17A, pe raza comunei Sucevița, polițiștii din Suceava au oprit, pentru control, un autoturism care transporta țigarete.

În urma verificărilor efectuate, în autovehicul și în bagajele personale ale șoferului au fost descoperite 50.400 de ţigarete, provenite din Ucraina, în valoare de aproximativ 157.500 de lei.

La momentul controlului, conducătorul auto, de 37 de ani, din județul Arad, nu a putut să prezinte documente justificative legale pentru produsele accizabile transportate.

Ţigările de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, fiind dispusă și măsura indisponibilizării autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, în forma calificată.

 

Distribuire articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *