Noaptea Muzeelor la Suceava și Fălticeni

”Noaptea Muzeelor”  prilejuiește și în acest an mai multe evenimente culturale sub patronatul Muzeului Bucovinei Suceava . Sâmbătă 20 mai  la Muzeul de Istorie, Muzeu Satului Bucovinean, Hanul Domnesc, Muzeul de Științele Naturii și Cetatea de Scaun a Sucevei vor avea loc o serie de spectacole și recitaluri

De Noaptea Muzeelor sucevenii vor putea vizita și muzeele din Fălticeni, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Muzeul de Artă Ion Irimescu și Muzeul Bucovinei.

Pe 20 mai, la ora 18 00și ora 2100, un autocar va pleca din Suceava(din fața Muzeului de Istorie) spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă Ion Irimescu, Muzeul Apelor Academician Mihai Băcescu și Galeria Oamenilor de Seamă.

În cadrul acestui parteneriat , mai mulți fălticeneni vor putea să viziteze Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun. Plecările din Fălticeni vor avea loc la 1730 și 2130 (din fața Muzeului de Artă Ion Irimescu).

Program Noaptea Muzeelor

Ora 18       Muzeul de Istorie  – Spectacol instrumental și de poezie susținut de elevii Colegiului Național de Artă Ciprian Porumbescu Suceava

Ora 18       Muzeul Satului Bucovinean – Spectacol folcloric susținut de Ansamblul Ciprian Porumbescu

Ora 18      Hanul Domnesc –  Recital Cătălin Condurache, Sandy Deac

Ora 19,30   Muzeul de Științele Naturii – Recital de nai susținut de Asociația culturală Friderich  Schwartz

Ora 21,30   Cetatea de Scaun a Sucevei – Spectacol pirotehnic Ciuleandra susținut de Ordinul Solomonarilor Suceava

Intrarea la toate obiectivele este gratuită începând cu ora 18 până la ora 24, cu excepția Muzeul Satului Bucovinean care se va închide la ora 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *