Accident rutier grav pe DE 85. Ciocnire violentă între un autotren și un camion aparținând Betty Ice soldat cu trei răniți

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, au intervenit în urma unui grav accident rutier produs la ieşire din comuna Buneşti, spre Fălticeni (E85).Circulația în zona a fost blocată zeci de minute pe un singur fir. Accidentul s-a petrecut pe o ploaie torențială.
În urma coliziunii dintre un camion şi un autotren au rezultat trei victime încarcerate (două în camion şi una în autotren).
Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimelor. Ulterior, acestea au fost preluate de paramedicii SMURD şi de personalul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.
Trei persoane au rămas încarcerate și au fost grav rănite după ce șoferul tirului înmatriculat în Constanța, un bărbat de 63 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat pe contrasens. Mastodontul a lovit în plin, pe contrasens, o dubiță a firmei Betty Ice, care circula regulamentar și în care erau doi angajați, de 34, respectiv 38 de ani. Șoferul de pe TIR și cei doi angajați ai firmei de înghețată au rămas încarcerați între fiarele mașinilor. Furgoneta de la Betty Ice a fost făcut zob în urma coliziunii. Un alt tânăr, din al treilea vehicul implicat în accident, a scăpat cu leziuni minore.Cele trei victime (trei bărbaţi de 34, 38 şi 63 de ani), conştiente, dar cu traumatisme grave, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate


În accident a fost implicat şi un al treilea autovehicul (un autoturism), dar şoferul acestuia a refuzat să fie consultat medical şi transportat la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *