Bărbat din Frumosu, arestat că a încălcat de câteva ori regimul rutier

Un bărbat din Comuna Frumosu a fost arestat după ce a încălcat în câteva rânduri normele de circulație rutieră. Bărbatul a circulat fără permis de conducere deși mai era cercetat în două cauze pentru infracțiuni la regimul rutier.

La data de 24.05.2017, ora 14.00, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Vama, autoturismul condus de un bărbat de 69 de ani, din comuna Frumosu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.

          Întrucât bărbatul mai este cercetat în alte două cauze penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a suspectului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *