Razie a Poliției, la Vatra Dornei

Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat, ieri, pe raza de competență o acțiune în sistem integrat pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea accidentelor rutiere și a infracțiunilor de natură economico-financiară.

În urma controlului au fost constatate 4 infracţiuni  au fost aplicate  51 de sancţiuni  contravenționale aplicate  în valoare  de 31.135 lei, patru permise de conducere au fost suspendate și un certificat de înmatriculare retras după verificarea a 121 de autovehicule. Un exemplu sugestiv este acela în care o patrulă de poliție a oprit pentru control  pe DJ 174D din comuna Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un localnic de 41 de ani.În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *