Cinci români uciși într-un accident la Londra

Cinci români și-au pierdut viața într-un accident care a avut loc , ieri la Londra. Știrea este confirmată de Ministerul Român al Afacerilor Externe.

Potrivit unui comunicat al MAE, transmis azi, ”la 24 mai a.c., pe autostrada M6, în apropierea localității Stoke-on-Trent din Marea Britanie, a avut loc un accident rutier în care și-au pierdut viața cinci cetățeni români ( 3 bărbați și 2 femei) iar un alt cetățean român (bărbat) a fost rănit. Cei șase se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra care a fost acroșat de un camion marca Mercedes„, se arată în comunicat.

După ce a fost informată, misiunea diplomatică de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autoritățile de poliție din Staffordshire în vederea confirmării identității victimelor accidentului rutier. De asemenea, au fost contactați membrii familiilor cărora li s-au furnizat informații privind procedura de repatriere și demersurile întreprinse de autoritățile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanțe incerte.

Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autoritățile britanice și va acorda sprijin și asistență familiilor dacă acestea vor fi solicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *