O șoferiță din Pârteștii de Jos a făcut accident când vorbea la telefon

O șoferiță din Pârteștii de Jos a făcut accident pentru că era neatentă și vorbea la telefon. Ea a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism.

La 28.05.2017, în jurul orelor 09.40, o femeie de 50 ani din comuna Pârteştii de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 209-L, în  localitatea Pârteşti de Sus, în apropierea intersecţiei cu DN 2-E, având direcţia de deplasare Cacica către Soloneţu Nou, la o curbă la stânga, datorită preocupărilor de altă natură care i-au distras atenţia(avea telefonul în mână) şi a drumului accidentat, a pătruns în curbă spre partea stângă, intrând pe contrasens, pe sensul de conducere al autoturismului  condus regulamentar de către un tânăr de 21 ani, din comuna Cacica, intrând în coliziune frontală cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii de 50 de ani.

Ambii conducători auto  au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pentru ambii 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduşi la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *