Acoperișul unei case din Părteștii de Sus, mistuit de flăcări

 Un incendiu a mistuit noaptea trecută acoperișul unei gospodării din satul Pârteștii de Sus, comuna Cacica. Au mai fost mistuite de flăcări adăpostul de animale, depozitul de furaje, bucatăria de vară și magazia de lemne.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, împreună cu angajaţii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Cacica şi Comăneşti, au intervenit, în această noapte, cu 4 autospeciale.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele gospodăreşti, construite din lemn şi acoperite cu şindrilă şi azbociment, şi la acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la gospodăriile învecinate.

Nu s-au înregistrat victime.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 70 mp, adăpostul de animale şi depozitul de furaje (corp comun) pe 70 mp, bucătăria de vară pe 30 mp şi magazia de lemne pe 35 mp. Flăcările au degradat locuinţa proprietarului, tâmplărie din PVC, o tocătoare de furaje şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Incendiul a fost anunţat la ora 2:48 şi lichidat la ora 5:10, iar pompierii au salvat restul locuinţei şi gospodăriile învecinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *