Urmărire ca-n filme a unui șofer de 73 de ani, la Marginea

Un șofer de 73 de ani din Marginea nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor și a luat-o la goană cu mașina. El a fost urmărit de un echipaj de poliție și blocat. I s-a întocmit dosar penal.

La data de 29.05.2017, ora 00.12, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 2E din comuna Marginea, conducătorul auto ignorând semnalul polițistului rutier, continuându-și deplasarea și mărind viteza.

         S-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, reușindu-se blocarea acestuia după circa 500 metri, pe strada Ștefan cel Mare din comuna Marginea.

          Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 73 ani din comuna Marginea, acesta emanând halenă alcoolică.

          A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *