Doi bărbați s-a spânzurat în Baia și Mălini

Doi bărbați din comunele Baia și Mălini s-au sinucis duminica trecută. Ei și-au pus capăt zilelor spânzurându-se în propriile gospodării

 

Bărbatul din Baia avea 65 de ani și-a pus capăt vieții după o ceartă cu soția. Rudele spun că în ultimele două săptămâni, el își îneca amarul și nemulțumirile în băutura. Duminica trecută, el a plecat din casă, iar în grajd s-a spânzurat. Câteva minute mai târziu, în jurul orei 16.40, a fost descoperit de nepotul său care a sunat la 112.Un echipaj al Ambulanței Fălticeni s-a deplasat la fața locului. Bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator. Deși i s-au făcut manevre de resuscitare minute în șir, ulterior a fost declarat decedat.

La două ore distanță, în satul Văleni, în comuna Mălini, un bărbat de 56 de ani  s-a spânzurat și el. Pe fondul unei depresii puternice și a consumului de alcool, el și-a luat viața într-o anexă gospodărească.

Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie din Burdujeni. El locuia împreună cu un frate și o soră. Rudele spun că, în ultima vreme, omul era „urmărit” de gândul că va merge toată viața la spital.În ultimele săptămâni a mai avut alte trei tentative de suicid.

Trupul neînsulflețit a fost găsit de fratele lui, în jurul orei 18.30, în șura casei.