Hoțul care a jefuit o bătrână în Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arest

Un hoț care jefuise o bătrână căreia îi furase geanta, în Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava.

La data de 30.05.2017, ora 17.45, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de o localnică de 76 de ani, ce era însoțită de o patrulă de jandarmi, despre faptul că în cursul zilei, în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână o geantă cu bani și documente și a fugit, prejudiciul fiind de aproximativ 500 lei.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din județul Botoșani, care nu a recunoscut fapta, deși la momentul săvârșirii faptei a fost surprins de mai multe camere de supraveghere video și de martori oculari.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 31.05.2017, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *