Viceprimarul Harșovschi nemulțumit de o firmă de construcții

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi este nemulțumit de activitatea constructorului Autotehnorom, spunând că dacă este cazul firma va fi înlocuită.

„Dacă nu vor înțelege vom da contractul la juriști ca să vedem ce se poate face astfel încât să îi stimulăm să lucreze mai bine. Sunt date ordine de începere a lucrărilor pe mai multe străzi, iar din păcate mută echipele dintr-o parte în alta”, a spus Harșovschi, care a mai informat că firma în cauză se plânge că nu are oameni ca să asigure forța de muncă necesară finalizării lucrărilor.

„Toate discuțiile cu ei au fost cu ”Da, da, da”, dar nu au echipe mai multe. Am solicitat și ni s-a promis că vor fi suplimentate aceste echipe. Se plâng că nu au oameni, că nu este forță de muncă”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a mai spus că în luna iunie ar trebui cheltuiți jumătate din banii alocați din bugetul local pentru lucrări de construcții.

„La 1 iunie, din bugetul de 3,1 milioane de lei sunt cheltuiți doar 1,58 de milioane de lei, respectiv jumătate din suma programată. Ar însemna ca în luna iunie să cheltuim cealaltă jumătate, ceea ce mi-e foarte greu să cred că vor să facă acești constructori”, a spus Harșovschi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *