Ion Lungu a prezentat strategia Sucevei în materie de energie verde în Irlanda

Primarul Municipiului Suceava Ion Lungu se află în aceste zile în Irlanda unde a avut întâlniri cu primarul orașului Cork și unde a vizitat Universitatea din Cork.

Potrivit postării de pe pagina personală de Facebook, primarul Ion Lungu anunță că a prezentat strategia municipiului Suceava privind Energia Verde.

„Am participat în aceste zile, alături de Excelența Sa Lord Mayor Des Cahill, în Irlanda – oraşul Cork, la proiectul “Dezvoltare inteligentă pentru oraşe europene 2014-2020” finanțat de Uniunea Europeană .
Discuțiile cu primarul orașului, au avut loc la Primaria din Cork, unde m-am întâlnit cu Excelența Sa şi, de asemenea, la Universitatea din Cork.
Am vizitat mai multe obiective din oraş care folosesc soluții inteligente în gestionarea energiei, reciclarea deșeurilor şi parcări.
Am prezentat Strategia municipiului Suceava privind energia verde (biomasa, iluminat cu leduri, transport electric) care a fost apreciată în cadrul proiectului şi în discuțiile bilaterale avute cu primarul orașului Cork„, arată primarul Ion Lungu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *