Foresta nu se prezintă la Călărași și pierde la masa verde

Foresta nu se va prezenta la meciul din ultima etapă a campionatului, de azi, de la Călăraşi, cu Dunărea, programat de la ora 11:00. Andrei Ciutac, preşedintele clubului Foresta, nu a găsit bani pentru a a efectua această deplasare şi a anunţat Federaţia Română de Fotbal pentru a nu mai trimite arbitri la Călăraşi.

„Din păcate, încheiem acest campionat nu într-un mod tocmai plăcut, nereuşind să facem deplasarea la Călăraşi pentru ultima etapă a campionatului. Am făcut eforturi extrem de mari în ultima perioadă pentru a putea termina acest campionat, însă pentru acest meci nu am reuşit să ne organizăm pentru a ne deplasa până la Călăraşi. Am fost părăsiţi de toată lumea şi am ajuns unde am ajuns. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut în toată această perioadă şi sper că în ceasul al 12-lea se va găsi o soluţie pentru ca Foresta să poată continua activitatea la nivelul ligii secunde şi din sezonul viitor!”, a declarat, preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Andrei Ciutac.

Foresta va pierde astfel meciul cu Dunărea Călăraşi la “masa verde”, scor 0-3, şi va fi penalizată cu 1.000 de lei amendă pentru această neprezentare.Foresta va încheia campinatul pe locul 12.

Neprezentarea la Călăraşi a Forestei este confirmată şi de site-ul CCA:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *