Viorel Cataramă și-a prezentat, „în scris„, moțiunea liberlilor suceveni

Viorel Cataramă unul dintre foștii grei ai Partidului Național Liberal, actual candidat la președinția acestei formațiuni politice și-a prezentat azi moțiunea celor câțiva liberali suceveni prezenți la sediul PNL. Deși se preciza că ”intrarea este liberă„, nu prea a fost așa. Presa, așa „diluată„ cum a fost prezentă la acest eveniment (nemediatizat pe măsură) a fost lăsată doar să ia câteva cadre nu și să asculte ce avea de spus Viorel Cataramă. Mai marii liberali suceveni au precizat că aveau chestiuni interne de partid de discutat, așa că fără presă.

Spre deosebire de ceilalți doi candidați la șefia PNL care au fost în campanie la Suceava, Cristian Bușoi și Ludovic Orban, Viorel Cataramă nu a fost primit decât, cumva pe ușa din dos, la sediul PNL, nu în buricul Sucevei cum au fost „omeniți„ ceilalți doi.

Liberalii suceveni prezenți la așa-zisa prezentare a moțiunii au fost întâmpinați cu pliante conținând moțiunea lui… Cristian Bușoi, lucru care spun ei era normal, că așa a fost și la Orban, s-a dat și moțiunea lui și a lui Cristian Bușoi.

E drept, a fost împărțită doritorilor și moțiunea lui Cataramă cum era și firesc. A lui Orban, a lipsit… Încă o dovadă în plus că în PNL „unii sunt mai egali decât alții”, după cum șoptea unul dintre participanți.

La fel de adevărat este că șeful liberalilor suceveni Gheorghe Flutur a făcut un efort și l-a primit personal pe Cataramă pe care, elegant, l-a întâmpinat la poartă și la condus în sala de ședințe. Nu a fost vorba de stat la taifas la o cafea, ca în cazul lui Bușoi, nici la paradă ca la primirea lui Orban. Scurt, și în limita bunului simț, mai ales că Viorel Cataramă pleacă din start în aceste alegeri în postura de ”umplutură„.

Liberalii suceveni care au venit  la prezentarea moțiunii ”Politica Națională- Calea Liberală. Restart PNL„, a lui Viorel Cataramă erau relaxați și cu un oarece interes pentru candidat.

Unii spuneau că au venit mai ales să o vadă pe soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, un cunoscut medic estetician despre care se zvonea că vine împreună cu soțul la Suceava.

Dar nu era tocmai așa, Cataramă a venit singur la prezentarea moțiunii. În rest, ce treburi de partid or fi vorbit liberalii suceveni cu Viorel Cataramă, rămâne un mister! Oricum moțiunea a fost dată gata scrisă înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *