A intrat într-o mașină parcată și în șoferul care era lângă ea

Un bărbat de 60 de ani din Câmpulung Moldovenesc a reușit să lovească o mașină parcată și pe șoferul acesteia care era lângă ea, cauza fiind neadaptarea vitezei la un carosabil ud.

La data de 29.06.2017, în jurul orei 18.00, în timp ce conducea autoturismul taxi, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată regulamentar, pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil ud și pe un sector de drum unde limita maximă a vitezei legale este de 30 km/h, stabilită prin indicator rutier, un localnic de 60 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe partea dreaptă, lovind și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 70 de ani din comuna Frumosu, care se afla în dreptul portierei mașinii și intenționa să traverseze strada.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 70 de ani.

         Conducătorul autoturismului taxi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *