Și-a dus mama la plimbare cu mașina fără a avea permis

Un tânăr din Grănicești și mama acestuia s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși cu mașina mamei condusă de fiul care nu avea permis de conducere.

La data de  29.06.2017, ora 11.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K din localitatea Burla, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani din comuna Grăniceşti și în care se afla, ca pasageră, mama sa de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

          Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului spre a fi condus pe drumurile publice de mama sa care știa că acesta nu deține permis de conducere.

          În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere”, iar mama sa de 40 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane ce nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *