Nunta de aur pentru trei familii din Paltinoasa. Au implinit 50 de ani de ani de casnicie

Trei  familii din comuna suceveana Paltinoasa au implinit 50 de ani de casnicie.Autoritatile locale in frunte cu primarul Eduart Wendling au decis sa organizeze nunta de aur .Cununia religioasa a fost oficiata la Biserica Romano-Catolica din Paltinoasa de preotul paroh . Cele trei  familii au avut si doi nasi, unul dintre acestia fiind priamrul cu sotia iar celalalt a fost viceprimarul localitati,George Bosca . Alaturi de sarbatoriti au fost rudele si prietenii acestora.

 Nunta de aur-“50 de ani de armonie si buna intelegere”

 „Mă bucur să mă aflu astăzi aici alături de dumnevoastră când sărbătoriţi 50 de ani de căsătorie. Recunosc că de multe ori am fost întrebat care este cheia succesului şi pot spune că de fiecare dată am menţionat şi perseverenţa. Cred că am de învăţat de la dumnevoastră încă o dată astăzi, că perseveranţa este importantă. La mulţi ani cu prilejul nunţii de aur, să fiţi fericiţi şi să ne revedem şi când veţi împlini 75 de ani de la căsătorie,, a declarat primarul comunei.

Cele trei cupluri au primit diploma aniversara, un buchet de flori si un cos cu bucate .

Atentia   acordata   acestor cupluri care au trăit împreună peste jumătate de veac în înţelegere şi au preţuit familia, are ca scop promovarea  valorilor familiale, a rolului său în dezvoltarea societății și recunoaşterea contribuției pe care aceste persoane  și-au adus-o la dezvoltarea comunității, implicit a întregii societăţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *