Soferita din Dragoiesti ,imprudenta.S-a ales cu dosar penal pentru ca intrat pe ”Depășirea Interzisă” si a provocat un accident

 Soferita din Dragoiesti,imprudenta. S-a ales cu dosar penal pentru ca intrat pe ”Depășirea Interzisă” si a provocat un accident. Ieri,  la  ora 14.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Baia, ajungând în intersecția cu DJ 209H, o femeie de 45 de ani, din comuna Drăgoiești, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea Interzisă”, moment  în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Mălini, care executa regulamentar virajul la stângă spre municipiul Fălticeni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani din județul Prahova, pasageră în autoturismul condus de femeia de 45 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *