Ultima ora/Accident rutier cu o victima la Cumpărătura.O femeie din Bosanci vinovata de producerea evenimentului rutier

Ultima ora/Accident rutier cu o victima la Cumpărătura. Inițial, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anuntase ca nu exista nicicio victima in eveniment. Potrivit ultimelor informatii,o persoana acuza dureri si a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava.

Update

Astăzi data de mai sus, orele 08:30, am fost sesizaţi prin O.S. de la Pol. mun. Suceava, despre faptul că pe DN 2, în interiorul localităţii Cumpărătura, com. Bosanci, jud. Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Având în vedere cele sesizate, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat următoarele:

ŞUTU ELENA de 39 ani din com. Bosanci, jud. Suceava, a condus autoturismul Peugeot pe DN 2, în interiorul localităţii Cumpărătura, având direcţia de deplasare Suceava spre Fălticeni. Ajungând la km 424+800 m, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului nr. 79 şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Golf ce era condus de COZARIUC ILIE de 44 ani din com. Păltinoasa, jud. Suceava şi care se angajase în depăşirea sa. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme.

În spatele autoturismului VW Golf , circula pe DN 2, tot în direcţia Suceava spre Fălticeni autoutilitara marca Mercedes Sprinter, care era condusa de MOROŞANU ILIE de 25 ani din mun. Suceava. În momentul impactului dintre cele două autoturisme, descris mai sus, Moroşanu Ilie a frânat brusc pentru a nu intra în coliziunea menţionată şi a pierdut controlul asupra direcţiei  de mers, răsturnându-se pe carosabil. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, Moroşanu Ilie, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul:”TCC usor, traumatism coloana cervicală”.

Cei trei conducatori  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *