4 noi vicepreședinți, la conducerea ANAF

Agenția Naționalã de Administrare are, începând de joi, 4 noi vicepreședinți. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie a.c..

Daniel Mihail Tudor este noul vicepreședinte coordonator al Direcției Generale Antifraudã Fiscalã, cu rang de subsecretar de stat. Domnul Tudor dispune de o vastã experiențã în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii a ocupat funcția de director executiv adjunct inspecție fiscalã la Direcția Generalã Regionalã a Finanțelor Publice București.

Domnul or publice, pe domnul Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, dânsul a ocupat funcții de șef administrație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București.

Bogdan – Nicolae Stan a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF, coordonator al activitãții de inspecție fiscalã. Dânsul a ocupat funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscalã și dispune de o experiențã profesionalã amplã în domeniul inspecției fiscale, exercitatã în funcții de conducere atât la Direcția Generalã de Administrare a Marilor Contribuabili, cât și la Direcția Generalã a Finanțelor Publice Ilfov.

Nicolae Pietrãreanu este noul vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcției Generale a Vãmilor. Dânsul a ocupat funcții importante în cadrul Vãmii românești precum cea de director al Biroului Vamal Constanța Sud – Agigea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *