Fratele criminalului care l-a ucis pe politistul din Suceava, capturat in Germania. Alexandru Besa va fi adus in Romania

Fratele individului care l-a injunghiat mortal pe un politist aflat in misiune in gara Burdujeni din Suceava a fost capturat in Germania. Alexandru Beşa, din comuna Valea Moldovei, dat în urmărire naţională şi internaţională din primăvara acestui an, dupa ce Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare pentru ultraj, lovire si alte violente, amenintare si distrugere. Insa a reusit sa fuga pentru ca era cercetat in libertateUrmarit international pentru mai multe infractiuni de violenta si ultraj, barbatul de 25 de ani va fi extradat in Romania, unde isi va executa pedeapsa de doi ani si jumatate, primita la inceputul anului.El a fost depistat intr-o localitate mica din Germania, acolo unde politistii faceau un control de rutina pe strada.

Pentru ca acesta nu avea actele la el a fost dus la sectie, iar ulterior a fost identificat pentru ca pe numele lui avea un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.  Potrivit anchetatorilor, acesta si-a lovit mama si a amenintat-o cu moartea si a distrus magazinul unde aceasta lucra. Mai mult a amenintat cu moartea si politistii si l-a lovit pe unul dintre acestia.El se afla in custodia politiei germane, iar autoritatile romane au cerut extradarea lui si in perioada urmatoare va fi adus in tara. Alexandru Besa este  fratele lui Ioan Besa, cel care l-a ucis saptamana trecuta pe politistul Sorin Vezeteu  in timp ce se afla la serviciu, in Gara Burdujeni din Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *