Ultima oră.Accident rutier cu 5 victime la Huși-Preutești din care 3 încarcerate

Accident rutier cu 5 victime în urmă cu puțin timp la Huși,comuna Preutești. Potrivit primelor informații, în urma impactului dintre două autoturisme,au rezultat 5 victime din care 3 sunt incarcerate. La fața locului au sosit echipaje SMURD și ambulanță SAJ. Poliția Rutieră a ajuns la fața locului pentru cercetări.  La Spitalul din Fălticeni au fost transportate 3 persoane rănite.

Update

La data de 31.07.2017, ora 06:10, conducătorul auto CURPEN ION de 20 ani din com. Dolhești , jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes pe DJ 208, din direcția  Preutești către Fălticeni, la km. 76+700m, într-o curbă ușoară la stânga a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu auto marca Dacia Super condusă de Droboată  Lenuta de 38 ani din com. Dolhești, care circula din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane respectiv:

  1. Cărăbuș Ana Gabriela, 40 ani din com. Dolheștii Mari, pasager pe bancheta din spate în autoturismul Dacia, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni.
  2. Niță Elena, 40 ani din com. Dolheștii Mari, pasager pe bancheta din spate în autoturismul Dacia, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu ”pcontuzii prin accident rutier”, nu a rămas internată.
  3. Droboată Lenuta, conducătoarea autoturismului Dacia, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu ” contuzii prin accident rutier”, nu a rămas internată.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul mun. Fălticeni.

Din primele verificări vinovat de producerea accidentului se face  conducătorul auto Curpen Ion, care a circulat pe sensul opus de mers.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 al. 2 și 3 din C.P., care va fi soluționat procedural de lucrători din cadrul Compartimentului rutier.

Distribuire articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *