Ultima ora/Accident rutier cu victime in Caras Severin.Autoritățile au activat planul roșu de intervenție după ce șase persoane au fost rănite

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 58 B, în localitatea Bocşa, din Caraş Severin, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Circulaţia în zonă este blocată, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Una dintre persoanele implicate în accident a decedat. Din primele informaţii, în cele două autovehicule se află 6 persoane. „Sunt două autovehicule implicate în accident, un microbuz și un autoturism care s-au ciocnit frontal. Șoferul furgonului a decedat, ceilalți fiind răniți și transportați la spital. Circulația în zonă a fost blocată”, a declarat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

La faţa locului acţionează un echipaj cu o autospecială de stingere şi cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 autospeciale pentru munca operativa şi e echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Circulaţia rutieră în zonă este blocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *