Acțiune de curățenie în parcurile din Suceava și concert al trupei Proconsul, pe esplanada Casei de Cultură

Sucevenii sunt invitați să ia parte, în această săptămână, la o serie de acțiuni organizate de Fundația România Pro Culture, intitulate Upgrade Suceava.

Astfel, vineri, 11 august, de la ora 20.00, trupa Proconsul va susține un mega-concert pe Esplanada Casei de Cultură. Evenimentul, unul anti-dependență, va avea în program și poveștile de viață ale câtorva persoane care au reușit să se elibereze din lanțurile drogurilor. Cătălin Nicolae va veni de la București și ne va povesti cum a reușit să scape din ghearele heroinei, iar Bryan D. este un om de afaceri care a fost dependent de alcool și droguri, dar acum conduce un business de miliarde de dolari. Vom împleti aceste povești de viață cu mesajul pozitiv al manifestarii. Tot vineri, de la ora 13.00, pe scena deja amplasată, se vor desfășura, în așteptarea concertului Proconsul, diferite concursuri pentru copii și nu numai: kendama, spinners, freestyle football, improvizație și nu numai.  Participarea la toate aceste evenimente este gratuită. Upgrade Suceava este o comunitate de tineri care dorește să aducă o schimbare reală în orașul nostu. Echipa de voluntari Upgrade este deschisă, orice persoană interesată poate aplica pentru a se alătura acțiunilor. Formularul de înscriere se găsește pe site-ul www.upgradesuceava.ro .

Sâmbătă, 12 august, în Casa de Cultură, va concerta trupa Not an Idol din Republica Moldova, trupă ce abordează genul pop gospel.

În ambele zile, vineri 11 august și sâmbătă, 12 august, sucevenii sunt așteptați în fața Observatorului Astronomic, de unde vor porni în acțiuni de ecologizare în parcurile și pe străzile Sucevei. Persoanele implicate vor primi tricouri personalizate, cafea și răcoritoare din partea companiilor locale implicate în parteneriat.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *