O fata de 11 ani a ajuns la spital dupa ce a fost batuta. Minora a fost agresata în parcul central de tatal unei alte copile

O fata , de 11 ani, din comuna suceveana Arbore  a ajuns la spital dupa ce a fost batuta. Minora a fost agresata în parcul central de tatal unei alte copile. Cele doua  micuțe  s-ar fi certat iar tatal celei de a doua s-a suparat foc.   Mai mult, la ambele le-a luat bicicletele. Potrivit primelor informatii, minora a fost internata cu diagnosticul contuzie amdominala si contuzie membre inferioare in urma unei agresiuni.

La 31.08.2017, ora 19.12, Postul de Poliție Arbore a fost sesizat telefonic de către Rîpă Gabriela, de 38 ani din comuna Arbore, despre faptul că Sturzu Florin Emil de 41 ani din localitate, a agresat fizic un copil în parcul din centrul comunei Arbore, și le-a luat bicicletele acestora. În urma deplasării la fața locului, în zona parcului au fost identificați Sturzu Florin Emil, apelanta Rîpă Gabriela și copii acestora, toți din Abore, fiind invitați la sediul Postului de Poliție Arbore pentru lămurirea situației.

S-a stabilit că între copii celor doi, respectiv Râpă Denisa şi Struzu Elena a avut loc un conflict banal, tatăl lui Sturzu Elena intervenind şi lovind-o pe Râpă Denisa.

În acest timp, Rîpă Vasile a solicitat o ambulanță, precizând că fiica lui Rîpă Denisa, în vârstă de 11 ani se simte rău deoarece a fost lovită de Sturzu Emil. La fața locului a sosit la scurt timp o ambulanță, minora fiind transportată la Spitalul Rădăuți pentru investigații.

La Spitalul Rădăuți, minorei i s-a stabilit diagnosticul „traumatism abdominal”, fiind transportată  la Spitalul Județean Suceava pentru investigații de specialitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe” dosarul urmând a fi soluționat procedural de Postul de Poliție Arbore.

 

Vom reveni cu amanunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *