Iohannis participă la Adunarea Generală a ONU de la New York

Preşedintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York, în perioada 18-23 septembrie, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi.

“Preşedintele va participa la Adunarea Generală ONU de la New York. Este vorba despre sesiunea cu numărul 72. Sunt, evident, o serie de acţiuni şi de întâlniri importante care se află în agenda preşedintelui, tocmai de aceea la momentul potrivit veţi primi un program detaliat, complex”, a anunţat Dobrovolschi, într-o conferință de presă ținută la Palatul Cotroceni.

Întrebată dacă preşedintele Iohannis se va întâlni cu preşedintele SUA Donald Trump sau cu alţi oficiali americani, Mădălina Dobrovolschi a spus: “Vor fi cu siguranţă întâlniri, dar tocmai pentru că este un program complex am crezut că este potrivit să anunţ de pe acum faptul că există aceasta deplasare, dar programul complet şi toate detaliile vor fi comunicate la momentul potrivit, tocmai pentru că sunt foarte multe lucruri care trebuie comunicate”.

Aceasta va fi cea de-a doua participare a preşedintelui la acest eveniment, după vizita din 201

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *