Urmărire ca-n filme în Falcău. Un contrabandist care a fugit cu mașina de polițiștii de frontieră a ajuns cu autoturismul din șosea direct într-o magazie.

Urmărire ca-n filme în Falcău. Un contrabandist care a fugit cu mașina de polițiștii de frontieră a ajuns cu autoturismul din șosea direct într-o magazie. Peripeția lui s-a finalizat pe patul de spital dar și cu dosar penal. Omul a dat bir cu fugiții din cauza țigărilor de  contrabandă pe care le  transportata.  În data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul desfăşurării misiunilor specifice in zona de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Falcău un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițistului de frontieră, fapt pentru care lucrătorii noștri au trecut la urmărirea mașinii. Soferul si-a continuat deplasarea cu viteza, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, intrand cu  masina intr-o magazie care se afla pe marginea drumului. La fața locului, colegii noștri au solicitat prin Serviciul de Urgență 112 o ambulanță care a procedat la transportarea conducătorului auto la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări care împreună cu mașina urmează a fi transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În continuare, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează verificări în vederea documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *