A băut la un local dar nu a vrut să se întoarcă pe jos acasa.A furat dintr-o magazie o bicicletă

A băut la un local dar nu a vrut să se întoarcă pe jos acasa. A furat dintr-o magazie o bicicletă. Pe drum a fost oprit de polițiști. Tânărul a recunoscut că a sustras-o.  Ieri, ora 03.00, în timp ce exercita sarcinile de serviciu, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc, a oprit pentru control la intersecția străzilor Cavaler Cobilenschi cu Calea Bucovinei, un tânăr de 21 de ani din comuna Vatra Moldoviței, care se deplasa cu o bicicletă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23.09.2017, tânărul a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri din municipiul C-lung Moldovenesc, după care, în jurul orei 01.30-02.00, a sustras bicicleta din magazia neasigurată a unui imobil situat pe strada Calea Transilvaniei cu intenția de a se deplasa la domiciliu, însă a fost identificat de patrula de poliție.

Persoana vătămată, un localnic de 63 de ani,  a declarat faptul că, valoarea bicicletei sustrase este de 200 lei, aceasta fiind recuperată și restituită victimei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *