Răzvan Gabor din Siret, tânărul ucis într-un accident rutier plâns de întreaga comunitate locală

Durere fără margini în familia tânărului din Siret plecat mult prea devreme la Ceruri. A lăsat în urmă pe toți cei dragi. Răzvan Gabor era elev la Școala Postliceală Sanitară ,,Ștefan cel Mare și Sfânt,,  din Suceava. Visul lui era să se facă asistent medical.  A  plecat însă  mult prea devreme la Ceruri. A lăsat în urmă un munte de durere. Părinții și ceilalți membri ai familiei, rude și prieteni nu le vine să creadă că Răzvan nu le mai poate spune un cuvânt. Cei care l-au adus pe lume și l-au crescut sunt acum distruși de durere.  Tatăl lucrează în străinătate și trebuie să vină în țară pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum. La cei 19 ani, Răzvan avea un frățior mai mic și o prietenă. Denisa era aleasa inimii și plănuiau să își facă o familie și să aibă copii.Destinul însă i-a fost  frânt mult prea devreme.  Tânărul căruia nu prea avea ce să-i reproșezi nimic i-a lăsat pe toți înmărmuriți de durere.  Cei care l-au cunoscut spun că ,, a plecat la ceruri sa fie inger pentru cei care au nevoie de ajutor,,. Acum cu toții  se pregătesc de înmormântare.

 

foto facebook, Razvan și prietena lui, Denisa

Pe pagina sa de facebook , zeci de mesaje de condoleanțe și de rămas bun.

David Marcel ,,Suflet frumos ai plecat la ceruri.Dumnezeu sa te odihneasca in pace.Bunatatea ta si sufletul tau nobil vor ramane mereu in amintirea noastra.Un copil bun și educat.L-am vazut pe 15 septembrie la deschiderea anului scolar.O prezenta blanda cu vise de a deveni un bun asistent medical. ,,

Alexia Dulgheru ,,Odihneste-te in pace…. condoleante familiei ,,

Diana Elenea ,, Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace ,,

Ieri, ora 06.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Negostina, pe fondul vitezei excesive, un tânăr de 23 de ani, din orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat decesul unui pasager de 19 ani din orașul Siret și rănirea ușoară a altui tânăr de 18 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”,  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”și „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *