Tânăr din Voitinel prins la volan fără permis de polițiștii din Vicovu de Sus. Bărbatul a ajuns cu mașina tocmai la Brodina

Tânăr din Voitinel prins la volan fără permis de polițiștii din Vicovu de Sus. Bărbatul a ajuns cu mașina tocmai la Brodina. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal. La 22.09.2017, în jurul orei 16.58, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ 209G, din Brodina, un autoturism înmatriculat în străinătate, ocazie cu care, imediat după oprire, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani din comuna Voitinel şi-a schimbat locul cu pasagerul din dreaptă, un tânăr de 19 ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *