Dragnea către primari ,,E bine ca în 2018 să fim tot noi la guvernare,,

Liderul PSD, Liviu Dragnea le-a spus primarilor din județul Suceava vineri după-amiază, la întâlnirea de la Hotelul Sofia din Sucevița  că  ,,e bine ca în 2018 să fim tot noi la guvernare,,. Președintele social democraților a criticat faptul că atunci când un membru PSD ajunge în Parlament își critică propriul partid care l-a promovat.

Dragnea a lăsat să se înțeleagă că este vorba cel mai probabil de Victor Ponta dar și de persoane care au ajuns în Parlament din județul Suceava.

Primarii prezenți nu au fost lămuriți dacă până la sfârșitul anului va fi o rectificare bugetară mai ales că majoritatea primăriilor au ajuns la fundul sacului. Totodată, edilii  care au probleme cu blocarea conturilor după ce au primit decizii de rambursarea  banilor europeni au fost trimiși să facă grafice de eșalonare deși, este posibil ca finanțele și băncile  să nu fie de acord.  În rândul primarilor social democrați dar și a celor de la alte partide există nemulțumiri după ce acestea au fost angajate în programul ,,Utilități și Mediu la standarde europene,,. Prezent la întâlnirea cu primarii a fost și directorul Sucursalei Crucea a Companiei Naționale a Uraniului, fostul deputat Cezar Cioată care a primit garanții că mina de uraniu de la Crucea nu va fi închisă și că va primi sprijin guvernamental în continuare. La aceeași întâlnire, a participat și ministrul Doina Pană le-a spus edililor că a fost aprobat la nivel național doar 25 la sută din solicitările pentru lemn de foc și. Trebuie amintit că la reuniunea cu edilii a mai participat premierul Mihai Tudose,vicepremierul Sevil Shhaideh dar și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Curios este că întâlnirea cu primarii a fost  departe de ochii presei semn că nemulțumirile în rândul primarilor fie ei și de la PSD există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *