Șofer din Slatina a intrat cu mașina într-un motociclist

Șofer din Slatina a intrat cu mașina într-un motociclist. La 30.09.2017, ora 12.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, din comuna Slatina, un localnic de 74 de ani, a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, aflat în depășire.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat de 37 de ani, din comuna Slatina, pasager pe motocicletă, rănirea ușoară a conducătorului motocicletei  și a unei femeii de 72 de ani, din localitate, pasageră în autoturism.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *