Urmărire ca-m filme în Udești. Un minor a fugit cu mașina la vederea polițiștilor. A fost urmărit 1 km și blocat în trafic

Urmărire ca-m filme în Udești. Un minor a fugit cu mașina la vederea polițiștilor. A fost urmărit 1 km și blocat în trafic. La 30.09.2017, ora 11.40, în timp ce se afla în serviciu pe DC 68, din comuna Udeşti, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, a observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliție, a întors şi a demarat în trombă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de circa 1 km, fiind blocat în trafic iar şoferul identificat în persoana unui minor de 16 ani, din comuna Udești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *