Verzii din Suceava consideră că bogațiile României, cele aflate în subsolul, cât și cele existente deasupra solului, au fost cedate ușor

Partidul Verde filiala județeană Suceava, consideră că bogațiile României, cele aflate în subsolul, cât și cele existente deasupra solului, au fost cedate ușor într-un timp prea scurt. În numai maxim 20 de ani, de la Decembrie 1989, cele mai importante resurse ale țări noastre au fost cedate pe nimica, chipurile, urmând o privatizare impusă de FMI și UE, firmelor cu capital occidental din Austria, Franța sau Germania etc, iar aceștia nu au făcut altceva decât să exploateze, cu o minimă investiție, cam tot ce mișcă, aducându-le administratorilor miliarde și miliarde de euro profit. Din nefericire aceste companii nu au păstrat nici măcar 50% dintre angajații români preluați inițial. Cum ar veni, a fost și este un prăpăd la tot ce mișcă în România, iar unii politicieni autohtoni, dacă sunt lăudați de cancelariile europene, sunt mai departe mândrii că-i ajută pe stăini să finalizeze acest jaf asupra țării naostre.

Dacă vorbim de județul Suceava, s-au exploatat până la batjocură, pădurile, cărbunele, uraniu, iar culmea, noi sucevenii suntem mai departe săraci, o parte dintre muncitori nu și-au primit lefurile de luni de zile și sunt amenințați că își vor pierde și acel minuscul loc de muncă, iar de frica lipsei unui loc de muncă acceptă mai departe umilința la care sunt supuși de către minunații investitori stăini.

De asemenea, noi verzii suceveni, vom fi mai veseli dacă după ce s-au adunat mai marii psd-iști în județul Suceava, o parte din problemele noastre vor dispărea, dar cum au mai trecut și mai marii liberali-creștini democrați, inclusiv Președintele României, pe la noi și a rămas totul numai pe lista de promisiuni, bănuim noi că istoria se repetă la Suceava.

Poate PSD să ne contrazică?

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *