Localnic din Capu Codrului rănit de mașina unui șofer care nu a respectat regulile de circulație

Localnic din Capu Codrului rănit de mașina unui șofer care nu a respectat regulile de circulație. Octogenarul a ajuns pe patul de spital. La 03.10.2017, în jurul orelor 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe DC „Uliţa Bisericii”, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, un localnic de 25 de ani a pătruns pe DN 2E, fără să se asigure corespunzător, moment în care, a acroșat și accidentat ușor un bărbat de 82 de ani din aceeași localitate, angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, deşi la o distanţa de circa 15 metri se afla marcajul pietonal.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovaţi de producerea evenimentului rutier sunt, atât conducătorul auto care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers, cât şi pietonul, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *