Control judiciar pentru ultraj pe numele unui humorean. Subcomisar si şef al Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului ultragiat

Control judiciar pentru ultraj pe numele unui humorean. Subcomisar si şef al Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului ultragiat. La data de 09.10.2017, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul LATEŞI REMUS OVIDIU, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în oraşul Gura Humorului, pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj.

constând în aceea că:

–        la data de 25.08.2017, în jurul orei 19.30, în timp ce persoana vătămată M.L., ofiţer de poliţie având funcţia de subcomisar si şef al Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului se afla în parcul central din oraşul Gura Humorului, numitul Lateşi Remus Ovidiu l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea, în scop de răzbunare pentru deciziile pe care persoana vătămată le-a luat în exercitarea atribuţiilor de serviciu în privinţa plângerilor depuse la unitatea de poliţie pe care o conduce de către numita A.M. împotriva numitului Lateşi Remus Ovidiu;

–        la data de 07.10.2017, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe DN 2E, la km 40+900 m, în localitatea Pîrteştii de Sus, com. Cacica, numitul Lateşi Remus Ovidiu l-a prins cu mîinile de piept şi l-a împins pe M.L., având funcţia de subcomisar si şef al Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, după care, în jurul orei 20.50, la intrarea în secţia de Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului,  în momentul în care se aflau pe scări şi au ajuns în dreptul uşii de acces, l-a lovit de două ori cu piciorul, respectiv dând cu talpa piciorului spre înapoi, în zona genunchilor şi a coapsei pe acelaşi ofiţer de poliţie. Persoana vătămată  nu a suferit leziuni pentru care să necesite zile de îngrijiri medicale.

 

Faţă de inculpatul Lateşi Remus Ovidiu a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, începând cu data de 08.10.2017 ora 22.00,  până la data de 09.10.2017 ora 22:00,  iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 09.10.2017, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de persoana vătămată M.L.

 

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *