Decretul privind majorarea salariilor de bază a personalului nedidactic din școli, semnat de președintele Klaus Iohannis

Președintele României a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2017 care vizează creșterea salariilor de bază a personalului nedidactic din învățământul superior și preuniversitar, din bibliotecite universitar și unitățile de învățământ special.

Potrivit administrației prezidențiale, președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 octombrie, următoarele decrete:

  • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2017 privind unele măsuri în domeniul învățământului;
  • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 26/2017 pentru modificarea art. 3 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum și modificarea și completarea unor acte normative.
Facebook Comments