Decretul privind majorarea salariilor de bază a personalului nedidactic din școli, semnat de președintele Klaus Iohannis

Președintele României a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2017 care vizează creșterea salariilor de bază a personalului nedidactic din învățământul superior și preuniversitar, din bibliotecite universitar și unitățile de învățământ special.

Potrivit administrației prezidențiale, președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 octombrie, următoarele decrete:

  • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2017 privind unele măsuri în domeniul învățământului;
  • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 26/2017 pentru modificarea art. 3 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum și modificarea și completarea unor acte normative.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *