Accident la Dumbrăveni. Trei botoșăneni s-au răsturnat cu mașina pe DN 29.Șoferul era beat și a fugit de la locul accidentului

Accident la Dumbrăveni. Trei botoșăneni s-au răsturnat cu mașina pe DN 29. La data de 30.10.2017, ora 09.00, în timpul executării sarcinilor de serviciu, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Salcea a identificat în afara părții carosabile a DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni, un autoturism răsturnat, iar lângă acesta trei bărbaţi de 21, 24 şi  50 de ani, toți din județul Botoșani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 29.10.2017, în jurul orei 22.00, tânărul de 21 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, a luat autoturismul aparținând mamei sale, fără acceptul acesteia și l-a condus pe drumurile publice cu intenția de a-l spăla în comuna Dumbrăveni, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat lângă calea ferată, după care, a părăsit locul accidentului.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, proprietarul autoturismului o femeie de 47 de ani din județul Botoșani, nedorind să formuleze plângere sub aspectul săvârșirii de către fiul ei a infracțiunii de „furt în scop de folosință”, cauza urmând să fie soluționată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *